slutkörd? jotack...

Hahaha... Jag, Sanne Rolen, vaknar klockan 11.40. Jag kan knappt tro det själv.
Det är definitivt mitt sovrekord, har aldrig sovit så länge haha..

Kan ju bero på att jag de senaste dagarna sovit kanske 5-6 timmar (UKM) och var nog ganska trött när jag la mig vid halv tolv igår kväll... Haha, komiskt.


tavi singletOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG

Finner inga vettiga ord just nu

skolavslutningsoutfit


Bild från Ellens blogg

Laddar upp fler (egna) bilder senare...

torsdag 14 juni

Nu var det längesen jag bloggade här. Men som jag skrivit förut så uppdaterar jag oftare (inte ofta) på srmode.blogg.se.

Så kg kan väl berätta lite för er vad som hänt de senaste dagarna oså. Igår var det övernattning på skolan. Dock övernattade jag inte, utan var där på kvällen bara. Var sjukt trött redan då, så det var nog tur med tanke på att jag säkert hade svimmat annars (folk gick nämligen och la sig då jag vaknade)...

Men det var trevligt. Idag har vi bara städat skåpen och så, och faktiskt njutit av den sista dagen på Lindgårdsskolan. Det känns faktiskt väldigt sorgligt just nu. Jag har gått på skola i 3 år, och känner mig verkligen hemma där. Ok, hade det varit två månader kvar till sommarlovet eller nåt, hade jag såklart klagat på mat, kyla, trötthet och skoltrötthet (som vanligt alltså).

Om någon blivande sjua i närheten skulle läsa detta, så vill jag säga att jag rekommenderar Lindgårdsskolan. Kanske inte för undervisningen, även om det inte är något fel på den. Jag vill rekommendera skolan för den otroligt gemenskapen man känner. Jag tror inte det finns många skolor där man verkligen kan vara hur man vill, utan att på något sätt bli mobbad eller utanför. Tack för de här tre åren, jag kommer aldrig att glömma dem :'( (Ja, jag gråter... Nästan, iallafall)


tjohej!Sitter och gör ingenting (dvs sitter och kollar igenom min egen blogg) på svenska (?) lektionen. Det är ju trevligt. Men seriöst, jag fattar inte varför vi går i skolan den här veckan. Vi kunde lika gärna slutat imorgon, och det skulle vi ju gärna... Fast egentligen inte.

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting!
Ha det så trevligt :D

princess of china
Igår kom (äntligen) Coldplay och Rihannas video till "Princess of China".
Jag fattar nästan aldrig Coldplays musikvideor, och detta var inget undantag...

Sen brukar inte Guy, Will och Jonny vara med så mycket i videorna, men i denna var de inte med ALLS... vilket jag tycker är lite tråkigt. Synd om dem, som förmodligen varit med och "kämpat" lika mycket som Chris. Rihanna sjunger ju knappt i låten, så hon har gissningsvis inte skrivit många ord.

Men annars är ju låten ett mästerverk (som vanligt), så den väger liksom upp videon :DPS: Ni har säkert märkt att jag uppdaterar mycket sällan här på bloggen. Det är för att jag, som jag skrivit tidigare, skaffat en ny blogg där jag kommer uppdatera oftare. Men ibland bloggar jag även här.

asgrymtDetta är klippen som ligger uppe på Youtube från UKM (del 1 och del 2). Det grymma är att de "bilderna" som hamnar som visningsbilder för videorna är Ellens (den övre) och min (den nedre) bild.

Alltså, detta är verkligen grymt. VERKLIGEN asgrymt. Inte ogrymt alltså, utan grymt. Verkligen grymt. Sa jag att det var grymt? :D

RSS 2.0